tirsdag 9. oktober 2012

Sit Sing Sat Sang med Radical Devotion (Bhajans, Mantra Yoga, Kirtans) Yoga Shakti i Stockholm Fredag 12 oktober kl 19.00-21.00

Sit Sing Sat Sang with Radical Devotion (Bhajans, Mantra, Kirtans). We will sing Mantras (devotional songs) together and create an opportunity to connect with our true selves for healing and joy. 


Kom och fira veckoslutet med oss med härlig mantrasång/bhajans och meditation på fredag kväll!
Du behöver inte ha några förkunskaper utan lär dig de enkla mantran vi sjunger på plats. 
Tillsammans skapar vi en möjlighet att få kontakt med vårt sanna jag för helande och glädje. 
Sit Sing Satsang betyder, sitt och sjung i möte med sannheten.


Radical Devotion spelar på flera festivaler och tillställningar runt om i norden, bl.a. årligen på Oslo yogafestival, Ängsbacka yoga festival.

Radical Devotion spelar musik för healing, där det mänskliga, jordiska livet kan möta subtila och andliga dimensioner. Meditativa och upplyftande sånger, inspirerade av musikaliska och andliga traditioner. Musiken är riktad mot allt som är. Allt som kan njuta av den heliga kommunikationen av musik är vårt mål. Vidare är målet att trösta och lugna stressen i det moderna livet, bidra till läkning av fysiska, mentala och andliga nivåer genom att stödja vägen till medvetande expansion och tillväxt. Detta kommuniceras genom sånger och mantran i konserter och i ljudhealing ceremonier. Radical Devotion har sitt ursprung i populärmusik från väst och är inspirerad av östens templet musik, forntida tekniker för helande ljud och etnisk världsmusik. Med denna kombination gör Radical Devotion rituell musik och helande ljud tillgängligt för allmänheten i väst.

Radical Devotions album "All Inclusive" sprider numera värme i husen runt om i Norden. På skivan hittar du låtar med ett andligt budskap, mantran och spännande ljudlandskap. Detta med akustiska instrument som gitarr, harmonium, kalimba, tablas, tibetanska skålar och vacker sång. Allt detta skapar en harmoni och ett unikt sound som berör och är avslappnande att lyssna på.


Varmt välkomna önskar

Linda och Trond 
Radical Devotion

Inträde: 180 kr 
Cd skiva: 200 kr
Inträde + Cd skiva 300kr


Munkar och nunnor i uniform kommer in gratis.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar